Over ons

Podotherapie Wellens is een kleinschalige praktijk met persoonlijke aandacht voor de patiënt en heeft 2 locaties in de regio.

Sinds 25 jaar is de praktijk gevestigd in Geleen en dit is de hoofdvestiging. Deze is gevestigd op de Barbarastraat 70A. Daar zijn podotherapeute Anita Wellens en een orthopedische schoenmaker Michael van Wersch werkzaam.
Zou u meer informatie over de orthopedische schoenmaker willen dan kunt u dit vinden op www.mvworthopedie.nl

Op de tweede locatie zijn wij gevestigd in Munstergeleen op de Raadhuisplein 4. Dit is een gezondheidscentrum waar momenteel 17 verschillende discipline werkzaam zijn o.a fysiotherapie, kinderfysiotherapie, thuiszorg, oesteopathie etc. U kunt op www.gezondheidscentrummunstergeleen.nl meer informatie vinden welke disciplines er meer werken.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici.

Wij werken veel samen met andere zorgverleners binnen en buiten onze praktijken, zodat wij u de beste zorg kunnen aanbieden.

Bent u tevens benieuwd naar onze slippers die wij op maat maken met de steunzool erin verwerkt, kijk dan onder het icoontje slippers of voor nog meer modellen op facebook. Hierbij kunt u op onderstaande icoon van facebook klikken om dit te bekijken

podotherapie wellens