Corona info

Belangrijk Update Coronavirus 14-12-2020:

De praktijk is niet gesloten.  Ik heb in de praktijk aanpassingen gedaan om veilig te kunnen werken.  Zie onder. Heeft u een afspraak staan en u bent niet gebeld, deze afspraak gaat dan gewoon door. Wilt u graag nieuwe zolen of slippers, kunt u hiervoor een afspraak maken. De reguliere zorg gaat gewoon door. Wij moeten medische noodzakelijke zorg geven en vallen onder de medische contact beroepen waarvoor een uitzondering is gemaakt en deze gewoon open mogen blijven.

De praktijk is geopend.   

Heeft u pijn dan laat Podotherapie Wellens u niet vallen, ook niet in deze moeilijke tijden. 

Wat betekent dit voor u?

U kunt gewoon contact met mij opnemen. Er kan dan een afspraak worden ingepland op de locatie Geleen of Munstergeleen. De afspraak kan alleen gemaakt worden als u geen gezondheidsklachten ( hoesten, koorts of benauwdheid ) heeft, indien u al een afspraak heeft gemaakt en u krijgt tussen maken van de afspraak en de afspraak deze klachten, dan verzoek ik u de afspraak af te bellen en te verzetten.

Heeft u diabetes?

Patiënten met diabetes kunnen op dezelfde wijze contact opnemen. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op passende zorg. U kunt hierbij denken aan pijnklachten, wonden, ingegroeide nagels en alle diabeten met zorgprofiel 3 en 4.

Waarom deze maatregelen?

Op deze manier blijft de meest kwetsbare groep toch verzekerd van de zorg die zij nodig hebben en daarbij neem ik hierin mijn verantwoordelijkheid als zorgverlener om de ziekenhuizen en huisartsen te ontlasten. Hiermee ga ik een stap verder om úw en mijn gezondheid verder te borgen in de strijd tegen Corona én kan ik u toch voorzien van noodzakelijke zorg. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met mij opnemen.

Extra voorzorgsmaatregelen in de praktijk:

  • In de praktijk zijn aanpassingen gemaakt om toch een veiligere werkomgeving te creëren ( zie foto’s ).
  • Ik werk met een gelaatscherm masker.
  • In de wachtkamer zijn minder stoelen aanwezig om de 1,5 m afstand te realiseren.
  • De wachtkamer is versoberd ( geen boekjes of speelgoed voor de kinderen aanwezig).
  • Er is desinfectie gel aanwezig voor uw handen.
  • Zorg dat u niet te vroeg bent op de afspraak, zodat de wachttijd tot het minimum wordt beperkt.
  • Indien mogelijk heeft het de voorkeur dat u alleen komt.
  • Heeft u griepverschijnselen zoals hoesten, koorts of benauwdheid of iemand in uw directe gezinsomgeving met deze verschijnselen annuleer dan de afspraak!

Ik begrijp dat dit voor ongemak zal zorgen, maar ga uit van uw begrip in dezen.

Ik ben bereikbaar op 046-4752955 of stuur een email naar info@podotherapiewellens.nl .

Met vriendelijke groet

Anita Wellens, Podotherapeut.

   

Tevens staat er in de praktijk een Airdog X5 luchtreiniger. Deze zijn uitgerust met een krachtige technologie genaamd TPA® die niet alleen zuivert, maar ook vluchtige organische stoffen (VOS) uit de lucht lucht. Deze VOS zijn ernstige verontreinigende stoffen die meestal worden uitgestoten door items, tapijten, schoonmaakproducten en meer.

Filtert allergenen, pollen, huisstofmijt, virussen, bacteriën, schimmels, ultrastof, Influenza, Covid-19, vluchtige gassen, rook en roet.  De Airdog is de meest effectieve luchtzuiverings- en luchtreinigingsoplossing op de markt. De Airdog ontsmet en zuivert de lucht tegelijkertijd. Het vernietigt virussen en bacteriën door een elektro-ionisch veld met micro ontladingen tot 40.000 volt op een veilige manier. Het verwijderd ultrafijne deeltjes, tot de grootte van 14,6 nanometer. Normale griepvirussen en coronavirussen 70-100 nanometer waardoor zij door de HEPA filters heen kunnen. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat het unieke elektro-ionisch veld 99,9% van de virussen, bacteriën en bio-aerosolen doodt en permanent verwijdert.