Corona info

Belangrijk Update Coronavirus 14-12-2020:

De praktijk is niet gesloten.  Ik heb in de praktijk aanpassingen gedaan om veilig te kunnen werken.  Zie onder. Heeft u een afspraak staan en u bent niet gebeld, deze afspraak gaat dan gewoon door. Wilt u graag nieuwe zolen of slippers, kunt u hiervoor een afspraak maken. De reguliere zorg gaat gewoon door. Wij moeten medische noodzakelijke zorg geven en vallen onder de medische contact beroepen waarvoor een uitzondering is gemaakt en deze gewoon open mogen blijven.

De praktijk is geopend.   

Heeft u pijn dan laat Podotherapie Wellens u niet vallen, ook niet in deze moeilijke tijden. 

Wat betekent dit voor u?

U kunt gewoon contact met mij opnemen. Er kan dan een afspraak worden ingepland op de locatie Geleen of Munstergeleen. De afspraak kan alleen gemaakt worden als u geen gezondheidsklachten ( hoesten, koorts of benauwdheid ) heeft, indien u al een afspraak heeft gemaakt en u krijgt tussen maken van de afspraak en de afspraak deze klachten, dan verzoek ik u de afspraak af te bellen en te verzetten.

Heeft u diabetes?

Patiënten met diabetes kunnen op dezelfde wijze contact opnemen. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op passende zorg. U kunt hierbij denken aan pijnklachten, wonden, ingegroeide nagels en alle diabeten met zorgprofiel 3 en 4.

Waarom deze maatregelen?

Op deze manier blijft de meest kwetsbare groep toch verzekerd van de zorg die zij nodig hebben en daarbij neem ik hierin mijn verantwoordelijkheid als zorgverlener om de ziekenhuizen en huisartsen te ontlasten. Hiermee ga ik een stap verder om úw en mijn gezondheid verder te borgen in de strijd tegen Corona én kan ik u toch voorzien van noodzakelijke zorg. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met mij opnemen.

Extra voorzorgsmaatregelen in de praktijk:

  • In de praktijk zijn aanpassingen gemaakt om toch een veiligere werkomgeving te creëren ( zie foto’s ).
  • Ik werk met een gelaatscherm masker.
  • In de wachtkamer zijn minder stoelen aanwezig om de 1,5 m afstand te realiseren.
  • De wachtkamer is versoberd ( geen boekjes of speelgoed voor de kinderen aanwezig).
  • Er is desinfectie gel aanwezig voor uw handen.
  • Zorg dat u niet te vroeg bent op de afspraak, zodat de wachttijd tot het minimum wordt beperkt.
  • Indien mogelijk heeft het de voorkeur dat u alleen komt.
  • Heeft u griepverschijnselen zoals hoesten, koorts of benauwdheid of iemand in uw directe gezinsomgeving met deze verschijnselen annuleer dan de afspraak!

Ik begrijp dat dit voor ongemak zal zorgen, maar ga uit van uw begrip in dezen.

Ik ben bereikbaar op 046-4752955 of stuur een email naar info@podotherapiewellens.nl .

Met vriendelijke groet

Anita Wellens, Podotherapeut.

   

 

Ik zie vaak dat mensen de beschermingsmiddelen zoals mondmasker en handschoenen verkeerd gebruiken. Hier een instructiefilmpje hoe u dit juist moet doen. https://www.youtube.com/watch?v=3uc9pjgYpfw                                          Tevens denken mensen vaak als ze de hele dag handschoenen dragen zonder deze tussentijds goed te ontsmetten met desinfectie middel of steeds te vernieuwen dat ze veilig zijn voor het virus, maar alle oppervlakten wat je aanraakt met de handschoenen kunnen ook besmet worden. Dus bent u ergens buitenshuis geweest, zorg ervoor dat als u bijvoorbeeld uit een winkel komt de handschoenen goed te ontsmetten of uit te doen en weg te gooien in de prullenbak, voordat u in auto stapt of thuiskomt.